Aan tafel

Wat deed jij maandag met 24 uur extra? Wij gingen de kookstudio in. Omdat onze mensen over heel Nederland verspreid zijn, is het gewoon goed om elkaar af en toe live te ontmoeten. Dat is goed voor de sfeer en voor korte lijntjes. Van Zeeland tot Friesland, meer dan de helft van onze 45 partners was aanwezig voor een culinaire uitdaging in landelijk Driebergen. Denk je er zelf aan om een dergelijk event te organiseren? Ik kan De Heeren van Driebergen van harte aanbevelen.

Iedereen die er bij was, bedankt! En omdat het leuk is om te delen, voor wie er niet bij was: plaatjes en quotes 🙂

Een kookworkshop leent zich ontzettend goed voor het leren kennen van mensen en hun bedrijven. Het is inspirerend om met andere ondernemers te praten over hun toekomstvisie. Waar gaan ze naar toe en waarom kiezen ze juist die weg? Het bevestigde mij in ieder geval dat wij op de goede weg zijn en dat er nog voldoende toekomst zit in de grafische industrie, in welke vorm dan ook. Wat mij betreft volgend jaar gewoon weer! Loes Hassink (Hassink Drukkers) We hebben een hele leuke avond gehad. Tromp Drukkerij heeft zich in ieder geval heel welkom gevoeld bij de groep en kijken uit naar de verdere samenwerking. Edwin Heijerman (Tromp Drukkerij) Topmiddag en avond! Chapeau voor de organisatie. Dick Naafs (BakkerBaarn) Bijpraten, kennisdelen, koken en lekker eten. Wat wil je nog meer op de maandag! Ik heb genoten. Kobus Kaptijn (GBU) Een uitgekookte avond! Iwan in den Bosch (Hazenberg) Het was een prima en vooral lekkere bijeenkomst. Gezellig en goed georganiseerd! Voor herhaling vatbaar. Willem Jan Hassink (Hassink Drukkers) Veel interessante gesprekken gevoerd met leuke collega’s in het vakgebied. Joost Morsink (Impress) Was zeker een geslaagde avond en heb mij echt prima vermaakt. Complimenten voor hoe jullie het hebben opgezet, top! Geoffrey Schippers (ZWF ontwerp) Samen werken en daar vervolgens samen van genieten. Wat mij betreft de ultieme MDMX ervaring. Dat is waar het om draait! Kees Mouthaan (MDMX) Sommige beelden spreken voor zich. Wat een leuke dag, top vergadering en daarna lekker gekookt, dat smaakt naar meer! Jurgen Drost (Flevodruk Harlingen) Heel leuk! En gewoon trots op het dessert team. Het was een gezellige avond! Remco Fischer (Revon/Senz/DrukDomstad) Creative Food Challenge! Leuk om in een andere setting met elkaar samen te werken. Samen koken was een succes, dat smaakt naar meer. Gertjan Pol (GVO) Een super geslaagde middag en avond met veel kookplezier, lekker eten, leuke en zinvolle ontmoetingen met de partners binnen ons samenwerkingsverband. Ed de Kloe (MDMX) 

Terug naar het blog overzicht

Deel dit bericht

Over de schrijver

Ingrid Bijkerk

Enthousiaste communicatieadviseur die overal kansen ziet • is goed in het verbinden van mensen en bedrijven • gelooft in co-creatie • beeld-woord-muziekliefhebber, en is dol op reizen.