Grote kans dat jij je niet door 45 bedrijven kan laten bijpraten

‘Daar gaan we. De deur is open. Raar, want MDMX is geen winkel waarin we het assortiment mooi uitstallen, met een bord op de stoep. In de etalage ligt onze professionaliteit. En niet alleen die van mij en 5 collega’s, maar van een heel landelijk netwerk.

Samen meer dan alleen

En dat doe je niet 1-2-3. Deze zomer ben ik Nederland doorgereden, van Zeeland via Friesland naar MDMX tour Ingrid Bijkerk on the road BLOG MDMX is openTwente en terug, 2.800 kilometer zomers landschap. Om met kundige experts en ambitieuze producenten te praten over co-creatie. Geen blabla, maar open staan en kennis delen. Omdat we samen meer kunnen dan alleen. We hebben drie jaar geïnvesteerd in deze samenwerking. En nu is het tijd om de deur te openen voor klanten.

Waar klop je aan

Ik weet uit ervaring dat als je werkt in de marketing/communicatie aan de klant-kant, je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel bureaus, zoveel specialisten. Waar klop je aan? Grote kans dat jij de tijd niet hebt om je door 45 bedrijven te laten bijpraten.

Je moet knettergoed zijn

‘Je moet knettergoed zijn’, zei een expert die ik bezocht, toen ik vroeg naar wat de klant wil. Ze dompelden me onder in hun kennis: kranten maken, beveiligde data, 3D, gecertificeerde drones, ambachtelijke drukkers, creatieve bureaus, filmmakers, uitgevers. Levendige bedrijven die samen de grootste klanten van Nederland bedienen.

Creativiteit in een snelkookpan

Wat gaat MDMX aan het communicatielandschap toevoegen? Toegang tot dit alles. En overzicht. Via mij. Of één van mijn collega’s. Geen trage dure trajecten, maar supersnel schakelen en creatief samenwerken in een snelkookpan. Ja. Ik ben er klaar voor. De site kan online. Kom maar op met die vragen.’

Heb jij een uitdaging voor Ingrid? Stel dan hier je vraag.

Terug naar het blog overzicht

Deel dit bericht

Over de schrijver

Ingrid Bijkerk

Enthousiaste communicatieadviseur die overal kansen ziet • is goed in het verbinden van mensen en bedrijven • gelooft in co-creatie • beeld-woord-muziekliefhebber, en is dol op reizen.