Maak kans op een MDMX Creative Challenge

Het is december, de maand waarin ook wij een extra steentje willen bijdragen. Daarom doen we een MDMX Creative Challenge cadeau aan een goed doel. Aanmelden kan t/m 31 december 2015. Begin januari kiezen we de organisatie die de challenge krijgt. Wil je jezelf of iemand aandragen, stuur een korte motivatie naar Ingrid Bijkerk.

Wat is een Creative Challenge?
Je kunt het zien als een pop-up communicatiebureau: we draaien even kort met je mee. Je eigen organisatie of afdeling is nu eenmaal een wereldje op zich. Soms heb je behoefte aan een frisse blik. Aan anderen die met je meedenken, zonder direct vast te zitten aan een duur bureau.

Bijvoorbeeld.. Je wilt een nieuwe doelgroep aanspreken of een campagne die ook volgend jaar nog rendement geeft (maar er is geen budget voor ingewikkelde creatieve processen).

Hoe werkt het?

Stap 1 / We starten aan je bureau

We maken persoonlijk kennis. Al vrij snel zal er iets op tafel liggen waar jij wat hulp bij kunt gebruiken. Dit gesprek duurt ongeveer anderhalf uur en we maken een nieuwe afspraak binnen twee weken.

Stap 2 / Iedereen in het netwerk denkt mee

In de tussentijd gaan wij ermee aan de slag. Onze experts (45 bedrijven) denken mee. Afhankelijk van het onderwerp nodigen we soms ook eindgebruikers, specialisten of studenten uit. Dit zorgt voor veel input en nieuwe ideeën.

Stap 3 / Creatieve sessie

Een week later organiseren we een sessie met jou en collega’s. We geven inspirerende voorzetten en samen maken we een direct toepasbaar concept waarmee je verder kunt. We hebben het niet over ingewikkelde producties en dure campagnes, maar over een praktisch en haalbaar voorstel dat binnen het gestelde budget uit te voeren is.

Ben jij of ken jij een non-profit organisatie die een gratis MDMX Creative Challenge kan gebruiken?
Neem contact op met Ingrid Bijkerk

maak kans op een creative challenge 2 maak kans op een creative challenge 4maak kans op een creative challenge 3

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Over de schrijver

Ingrid Bijkerk

Enthousiaste communicatieadviseur die overal kansen ziet • is goed in het verbinden van mensen en bedrijven • gelooft in co-creatie • beeld-woord-muziekliefhebber, en is dol op reizen.