MDMX

In dit multimediale tijdperk zijn de mogelijkheden voor marketing en communicatie extreem divers en complex geworden. Wij vinden dat mooi. De veelheid zorgt ervoor dat er ook expertise voorhanden is. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Via één contactpersoon van MDMX krijgt u overzicht, benut u een enorm netwerk en profiteert u vrijblijvend van nieuwe inzichten.

U zoekt inspiratie of snel een duidelijk antwoord

We geven vlot en goed antwoord op marketingvragen op diverse fronten. Eenvoudig en zonder verplichting bieden we u analyses, slimme oplossingen en creatieve voorstellen.

U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies over:

  • het bepalen van een communicatiestrategie,
  • het formuleren van marketing/communicatiedoelen,
  • het bepalen of het her beoordelen van uw doelgroep,
  • het formuleren van campagnedoelstellingen,
  • het bepalen van de media inzet,
  • een complete campagneplanning,
  • media inkoop en budgetbewaking,
  • coördineren van multimedia campagnes,
  • de ontwikkeling en productie van communicatiemiddelen.
U heeft een uitdaging

Meld u aan voor MDMX Creative Challenge en uw specifieke vraag staat een week centraal in ons netwerk. Iedereen denkt met u mee en binnen korte tijd heeft u een concept waarmee u verder kunt.  MDMX Creative Challenge is een originele aanpak waarbij u ideeën krijgt voor de eigen marketingcommunicatie.

U wilt een offerte

Hebt u helder voor ogen wat u wilt, dan bieden wij u een duidelijke offerte. Ook kunnen we een zorgvuldige benchmark voor u uitvoeren. U ontvangt een goed voorstel, zonder direct leveranciers achter u aan te krijgen.

Kosten

Van onze kennis kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken. Voor de MDMX Creative Challenge betaalt u 299,- euro. Dit bedrag wordt in mindering gebracht wanneer u de opdracht door ons laat uitvoeren.

Over ons

Wij geloven dat mensen vooral moeten doen waar ze goed in zijn, en in delen van kennis. Niet zelf het wiel opnieuw uitvinden, maar elkaars ervaring gebruiken. MDMX -kort voor mediamix- is een uniek projectbureau voor communicatie. Uniek omdat we als team van zes mensen beschikken over een enorm landelijk netwerk. We zijn via onze experts op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zij hebben de kennis, wij leggen de verbanden en houden het overzicht. En dit delen we met u.

Landelijk

Wij kunnen ons werk goed doen door samen te werken met specialisten die net als wij overtuigd zijn van een nieuwe manier van ondernemen. Bedrijven die hun expertise delen in een uniek netwerk van onafhankelijke partners. Binnen MDMX is alles wat met communicatie te maken heeft vertegenwoordigd. Van copywriting, visuele vormgeving, drukwerk tot online marketing, apps en 3D print. Van gevestigde bedrijven tot beginnende bureaus. Stuk voor stuk met een goede reputatie op specifieke en elkaar aanvullende gebieden. Ons label geeft u garantie op kwaliteit, capaciteit en continuïteit. Bekijk ons netwerk of lees meer over wat wij doen voor onze partners.

Blijf op de hoogte

In blogs delen we nieuwe inzichten en ontwikkelingen met u. Link met ons via social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Too good to be true? Stel de vraag maar. Het begint met een simpel hallo@mdmx.nl

Team

 

kees

Kees Mouthaan

B2B

teamtest1

Marcia Coppens

Marketing, campagnes

teamtest2

Ed de Kloe

Grafisch specialist

ingridb

Ingrid Bijkerk

Marketing, communicatie