Save the date

Save the date - MDMX Bedrijven vergeten vaak om stil te staan bij de mijlpalen. Startte de onderneming in 2007 of 1992? Bedenk dan binnenkort wat je doet met het jubileumjaar.

Laat zien dat het goed gaat met het bedrijf. Het komende jaar geeft je namelijk een mooie ingang voor het versterken van relaties met klanten en leveranciers. Trouwens, ook als er geen traditioneel jubileum op komst is, kun je altijd wel iets bedenken. Zoals de duizendste klant die de winkel binnenloopt? Met een beetje creativiteit kun je genoeg verzinnen voor een actie die weinig kost en toch enorm effectief is.

Een jaar is snel voorbij
Graag helpen wij je met ideeën om het jubileum optimaal te benutten. We geven je een frisse blik en inspiratie, zonder dat je direct vastzit aan een duur bureau. Omdat het dagelijkse werk wellicht om alle aandacht vraagt, kunnen we dit jaar tegen een vast tarief per maand een jubileum-actie uitwerken. Neem contact op

We denken vrijblijvend mee –  299 euro eenmalig
We geven je in een inspirerende sessie ideeën voor het komende jaar. Vooraf verdiepen we ons goed in de cultuur en bedrijfsdoelen van de onderneming. Ter plekke maken we samen een direct toepasbaar concept. We hebben het niet over ingewikkelde producties en dure campagnes, maar over een praktische en haalbare actie die binnen het beschikbare budget uit te voeren is. Mogelijkheden waarvan je nu misschien nog denkt dat ze niet voor het bedrijf zijn weggelegd.

Extra handjes voor 1 jaar – 180 euro p.m. 
Zijn jullie enthousiast over een idee, dan helpen we graag bij de uitvoering. Gedurende het hele jaar reserveren we een dagdeel per maand voor projectbegeleiding zodat je zeker kunt zijn van een succesvolle marketingactie in het jubileumjaar. (totaal 12 maanden: 2.160 euro)

Denk aan.. een mooie klantactie, een eigen jubileumboek, magazine of video, originele weggevertjes, opvallende aankleding van het pand, opfrissen van de bedrijfspresentatie, free publicity en media aandacht, verdiepen van de database, concrete klantenwerving door maandelijkse mailing, een webactie met inzet van social media, bedrijfsexposure op evenementen en beurzen.

Terug naar het blog overzicht

Deel dit bericht

Over de schrijver

Ingrid Bijkerk

Enthousiaste communicatieadviseur die overal kansen ziet • is goed in het verbinden van mensen en bedrijven • gelooft in co-creatie • beeld-woord-muziekliefhebber, en is dol op reizen.