Trends: dit geven bedrijven weg aan relaties in december

De feestdagen staan bijna voor de deur. Naast alle hectiek en bedrijvigheid is december toch ook de maand om even stil te staan bij een ander. Veel bedrijven en organisaties geven daarom hun relaties iets cadeau waarmee ze laten zien dat ze hun inzet waarderen. Zijn er dan nog trends te ontdekken? Jazeker! Volgens onze MDMX experts geven we dit massaal weg aan relaties in december:

Het meest praktische relatiegeschenk staat op je bureau
De bureaukalender is een blijver. Steeds meer gepersonaliseerd, met foto en unieke tekst. Nog altijd een van de meest praktische kerst- of nieuwjaarscadeaus, want zo blijf je als gewaardeerde relatie in beeld én op het bureau. Opvallend is wel dat transportbureaus massaal kiezen voor een grote planningskalender aan de muur om weg te geven.

3D selfie als uniek cadeau
3D is de trend, ook voor 2016. Of het nu in vormgeving is of als relatiegeschenk. Een zeer populaire en persoonlijke attentie is de 3D selfie in full colour.

Kerstpakketten vooral luxe & nuttig
De focus ligt dit jaar op een luxe & nuttig kerstpakket. Er worden dit jaar veel meer bruikbare, gepersonaliseerde artikelen weggegeven en minder levensmiddelen, behalve als opvulling. En steeds meer relatiegeschenken worden verstuurd in een gepersonaliseerde verpakking in plaats van de traditionele kerstdoos.

De kerstkaart: focus op oud & nieuw
Zakelijke kerstkaarten focussen zich meer op het einde van het jaar: we wensen elkaar liever een goed nieuwjaar dan een prettige kerst. Veel bedrijven geven op de kerstkaart een feestelijke draai aan hun logo.

Mailings met een pakkende boodschap
Traditionele mailings blijven het goed doen: Goede Doelen bedanken mensen massaal voor hun steun in 2015 met een pakkende boodschap in combinatie met een aardigheidje, zoals stickers, kaarsen of kaartensets.

Onze tip
Heeft jouw bedrijf op de valreep alsnog besloten om iets weg te geven? Onze tip: geef een Tonki cadeau. Zo vouwt je relatie van jouw nieuwjaarswens direct een uniek fotolijstje.

Dit geeft MDMX weg in december
En ook MDMX geeft aan het einde van het jaar graag iets weg. Ken jij of ben jij een non-profit organisatie die meedenkers kan gebruiken? In december geven we een MDMX Creative Challenge cadeau aan een goed doel! Je kunt je tot en met 31 december 2015 opgeven via i.bijkerk@mdmx.nl. Lees hier wat onze MDMX Creative Challenge inhoudt.

3d selfie uniek cadeau relatiegeschenken maak kans op een creative challenge 4

 

 

 

 

 

 

Terug naar het blog overzicht

Deel dit bericht