• +31 (0)10 742 00 24

  • Chat

Wat wij doen voor onze partners

Komt u het MDMX label tegen bij een bedrijf of bureau, dan maakt het deel uit van ons netwerk. Als klant plukt u daar de vruchten van.

We bieden partners diverse services, zoals gezamenlijke inkoopafspraken met preferred suppliers, een centraal kwaliteitszorgsysteem en certificatie (FSC® /PEFC/ISO), ondersteuning bij aanbestedingen en projecten op het gebied van personeelszorg, duurzaamheid en MVO. De medewerkers hebben toegang tot de online community en het trainingsaanbod van de MDMX Academy. Daarnaast worden er landelijke netwerkdagen georganiseerd.

Onze partners zijn zorgvuldig gekozen en geloven net als wij dat je moet doen waar je goed in bent, en in delen van kennis. Door te denken buiten de grenzen van het eigen bedrijf helpen we elkaar om de focus te houden op onze eigen kracht en ontwikkeling. We hebben belang bij elkaars succes, niet kortstondig, maar voor de lange termijn.

In Graficus (7.11.17) leest u een uitgebreid artikel over het netwerk. Interesse in een vrijblijvende kennismaking, neem contact met ons op.

Partner worden