landelijke netwerkdag en start partner project

 

Op donderdag 19 januari 2023 komt het er eindelijk van om elkaar live te ontmoeten! We organiseren voor alle grafische bedrijven in het netwerk een landelijke netwerkdag. Samen met collega’s uit het hele land genieten we van een ontspannen dag. Het programma draait om persoonlijk kennismaken en samenwerking. Dit doen we op een unieke locatie: De Vuurplaats op landgoed Vollenhoven in De Bilt. 

Programma

In het programma draait het om verbetering binnen het grafische bedrijf, met aandacht voor kwaliteit en milieu in de bedrijfsvoering, en hoe je dit goed kunt aansturen. ‘Weg met het kwaliteitsmanagementsysteem’ zegt  Matthijs Dierick, columnist en lead auditor bij DNV. Hij slaat ook op onze landelijke dag met zijn frisse blik op ISO-certificering de spijker op zijn kop.

Trendwatcher en branchespecialist Ed Boogaard schetst een toekomstverwachting. Dat cybercrime één van de bedreigingen is, illustreert het onderzoek dat MKB Cyber Campus uitvoerde bij één van de deelnemers. We wisselen ervaringen en motiverende praktijkvoorbeelden uit en geven het startsein van het partner project. We maken de koppels bekend en starten met een eerste opdracht. Bij aankomst ontvang je het programmaboekje.

Deelnemers

Ctrl-P – Toon Heupink
Koopmans’ drukkerij – Peter Haverlag
Drukkerij AMV l Buijten en Schipperheijn – Johan Leonhardt
Drukkerij Van den Bosch & Fikkert – Ronnie Scholten
Deltabach – Dirk Jan Dijkstra
Flevodruk Harlingen – Jos Meinen
Flevodruk Harlingen – Gea Jongsma
GVO drukkers & vormgevers – Gertjan Pol
Opmeer de Bink – Iwan In den Bosch
Opmeer de Bink – Mark Piket
Impress-4DMS – Joost Morsink
Sidekix – Jan de Jong
Sidekix – Ilona Kránitz
Drukkerij Thijsen – Jeroen Hellemons
Drukkerij Tielen – Robert Pepers
Tromp print & packaging – Martin Groen
Drukkerij te Sligte – Judith Mansveld
Verloop drukkerij – Gertjan Kleinbloesem
Verloop Drukkerij – Richard Dekker
MDMX – Ingrid Bijkerk
MDMX – Kees Mouthaan
MDMX – Caitlin Bekker
MDMX – Joop Mouthaan

Locatie

We brengen de dag door in een mooie monumentale villa en in de sfeervol ingerichte en goed verwarmde houtschuur op het landgoed

Tip: trek makkelijke kleding aan en neem voor de zekerheid een warme trui mee. 

De locatie is goed bereikbaar met OV en auto, op ca. 10 kilometer van Utrecht, met veel parkeerplaats. We stimuleren bedrijven bij elkaar in de buurt om te carpoolen. 

Klik hier voor de route

Field to Fork

Bij de Vuurplaats draait alles om vuur volgens de filosofie Field to Fork, waarbij zoveel mogelijk biologische ingrediënten van het landgoed worden verwerkt in gerechten. Er wordt uitsluitend gekookt op houtvuur, zonder elektriciteit en gas, met alleen gloeiende kooltjes, rook en as als culinaire tools.  

No waste lunch

Om verspilling tegen te gaan, hebben we vooraf gevraagd naar je lunchvoorkeur.

Bruin of wit zuurdesem brood, met beleg:

  • Oude kaas, grove mosterd mayonnaise en rucola
  • Rauwe ham, hummus en rucola
  • Humus met gegrilde seizoensgroenten
  • Forelmousse, zalmeitjes en little gem sla
MDMX partner project

De meeste deelnemers aan de landelijke dag hebben zich opgeven voor het partner project. In dit project vorm je een koppel met een medewerker van een ander grafisch bedrijf in het netwerk. Op de landelijke dag maken we de koppels bekend.

Hoe lang het project loopt is nog niet zeker, mogelijk tot eind 2023. Deelnemers hebben zelf invloed op het project: wat kunnen we leren van elkaar, hoe kunnen we beter samenwerken?  

Gedurende het jaar hebben jullie contact, stel je elkaar scherpe vragen en geef je input die je misschien in een groep minder snel deelt. Zo zullen jullie jullie elkaar aansporen, sparren en tips geven. Wees gerust, de tijdbelasting is minimaal.

Contact

Heb je een vraag, neem contact op met Ingrid Bijkerk 


De bijeenkomst (t.w.v. € 250 euro) is kosteloos voor onze leden. Deelname is open voor alle grafische bedrijven in het netwerk, en noodzakelijk voor de ISO-gecertificeerde bedrijven. Dit initiatief levert een bijdrage aan de samenwerking binnen het netwerk en de ontwikkeling van medewerkers.