Joop Mouthaan

Coordinator projecten

| ruime ervaring in het grafische | goed geregeld | inderdaad familie |

Joop Mouthaan maakt eind 2019 gebruik van een afvloeiingsregeling, maar is de man er niet naar om stil te zitten. Een aanwinst voor het team. Met ruim 47 jaar ervaring in het grafische, pakt hij lopende projecten en onderzoeksvragen met gemak op.

Om precies te zijn: Joop deed zijn ervaring op bij vier drukkerijen en een lithografisch bedrijf, waaronder BDU in Barneveld en Henskes in Dordrecht. Vanuit Veenendaal, waar hij nu woont, kan hij voor MDMX alle kanten op. Hij bezoekt bedrijven die een aanloop nemen naar ISO-certificering, extra hulp kunnen gebruiken, en voert op locatie keuringen uit.

Je kunt stellen dat hij het grafische productieproces door en door kent. Naast projectmanager was hij calculator, ordervoorbereider, verkoper en inkoper. Precies dat laatste kunnen we momenteel goed gebruiken. Het zijn ongekende tijden in de levering en prijs van grondstoffen en supplies. De ruim 15 jaar ervaring op inkoopgebied (aangevuld met training in commerciele inkoop, complexe contracten en kostenreductie) komt prima van pas.

En ja, inderdaad familie van.

LinkedIn