Kees Mouthaan

Directeur

| grafisch hart | enthousiast voor innovatie en ontwikkeling | optimistische verbinder die denkt in
mogelijkheden |

In sommige families stroomt grafisch bloed. Kees Mouthaan is de derde generatie in zo’n familie. Hij groeide op met grafische techniek, en als bijna vanzelfsprekend volgde hierop een grafisch technische opleiding.

In het veld, bij drukkerijen Mouthaan, Mes en Dekkers leert hij het grafisch bedrijf van binnen en buiten kennen. Hij volgt de opleiding logistiek management. Naast de technische ervaring die hij opdoet en in de verschillende functies raakt hij ook betrokken bij personele vraagstukken, wetgeving, certificeringen en overnames. Inmiddels vertrouwd met alle aspecten van de bedrijfsvoering, komt de kans voorbij om nog meer te kunnen betekenen. Niet voor één bedrijf, maar voor een landelijke groep.

Kees werkt sinds 2009 voor het netwerk. De brede functie van adviseur/projectmanager paste hem goed. Liever niet in één hokje, want voor hem bestaan er vooral mogelijkheden. In 2012 heeft hij, samen met Ingrid, MDMX opgestart. Het netwerk groeit in die periode van 12 leden uit tot de groep van 45 aangesloten bedrijven. In ledenwerving toont Kees zich als een bevlogen ambassadeur voor het netwerk. Met respect voor de zelfstandigheid van bedrijven. Met bewondering voor hen die soms tegen de stroom ingaan. En altijd met de ambitie om er in samenwerking nog iets aan toe te voegen.

Sinds 2022 staat hij als directeur voor de taak om het netwerk uit te breiden en de samenwerking te verdiepen. Hoe maken we als groep stappen naar nieuwe technieken en nieuwe vormen van productie en dienstverlening? Hoe kan de branche bijdragen aan verduurzaming van de maatschappij?

Voor Kees staan de mens en verbinding centraal. Initiatieven op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemen raken hem persoonlijk; ook naast het werk voor MDMX zet Kees zich in voor maatschappelijke projecten.

 

LinkedIn