Ingrid Bijkerk

Communicatieadviseur

| creatieve pionier met open kijk op de wereld | zorgt voor contact tussen mensen en bedrijven | communicatievakvrouw |

Als communicatieadviseur voor het netwerk, stond ze aan de wieg van MDMX. Ingrid is een pionier en weet wat er bij het communicatieproces komt kijken. Ze deed zowel in het bedrijfsleven als de non-profitsector inzicht en ervaring op. Sinds 2012 zet ze dit enthousiast in voor de grafische branche.

Door organisatietalent en haar open houding, zorgt Ingrid voor meer verbinding tussen mensen en bedrijven. Ze kan makkelijk schakelen met verschillende typen personen en is creatief in haar aanpak.

Sinds 2021 heeft ze het ISO-project, waarin 13 bedrijven samenwerken op het gebied van kwaliteit en milieu, stevig in de teugels. Als het gaat over bedrijfscultuur, teamdynamiek en verbeterprocessen schroomt Ingrid niet om zaken bespreekbaar te maken. Ze doet dit op een integere en constructieve wijze, in de overtuiging dat communicatie aan de basis van gezonde bedrijfsvoering ligt.

Voor MDMX rijdt ze het hele land door, om thuis te komen in Rotterdam. Haar passie voor muziek en cultuur zorgt ervoor dat ze altijd nog wel een project naast het werk heeft lopen.

LinkedIn